Wat is de Van der Ende Group precies?

Van der Ende Group staat bekend als een rasecht Westlands familiebedrijf. Ze vormt in de praktijk een niet langer weg te denken speler binnen de nationale of internationale glastuinbouw. Het bedrijf beschikt over allerhande (maatwerk) oplossingen die zich richten op de verschillende klimaat- en wateruitdagingen in de high tech glastuinbouw waar we mee worden geconfronteerd. Dit zorgt ervoor dat er gerust kan worden gesteld dat het portfolio van deze onderneming uitstekend aansluit op de actuele, wereldwijde ontwikkelingen die plaatsvinden. Zou je graag meer over deze onderneming te weten willen komen? Dan is het zeker en vast een aanrader om je verder te gaan verdiepen in de informatie die je hieronder aantreft.

Een eerste kennismaking met deze groep

Voor de Van der Ende Group dat ze bekend staat als een typisch Westlands familiebedrijf. Door de jaren heen heeft ze een zeer solide marktpositie weten in te nemen waardoor ze niet meer is weg te denken als speler uit zowel de nationale als de internationale glastuinbouw. Tegenwoordig beschikt ze in de praktijk over tal van verschillende oplossingen op het gebied van niet alleen klimaat-, maar ook wateruitdagingen waarvan sprake is binnen de high tech glastuinbouw. Hierdoor kan er worden gesteld dat haar portfolio uitstekend aansluit op de actuele, wereldwijde ontwikkelingen waarvan sprake is. Buiten de glastuinbouw is het zo dat de onderneming zich ook nog richt op tal van andere segmenten van de markt. Het gaat hierbij dan meer concreet om de industrie evenals om de (semi) overheid.

Opgericht in het jaar 1985

De oprichting van de Van der Ende Group vond plaats in het jaar 1985. De oprichting gebeurde door Piet van der Ende welke ervoor koos om te starten met het herstellen evenals reviseren van waterpompen voor de sector van de glastuinbouw. Dit gezegd hebbende duurde het niet lang voordat er werd gestart met de verkoop van compleet nieuwe pompen evenals van allerhande aanverwante artikelen. Het productaanbod bestond al snel niet meer alleen uit tal van traditionele, maar ook uit verschillende innovatieve producten. Door de aanhoudende groei die de onderneming doormaakte koos de Van der Ende Group er in het jaar 1987 voor om haar intrek te nemen in een zeer mooi pand welke is terug te vinden aan de Maasambacht in het Nederlandse Maasdijk. Tegenwoordig beschikt de Van der Ende Group over verschillende vestigingen die zijn terug te vinden in zowel België, Nederland als Canada. 

Reparatie en revisie bij de Van der Ende Group

Voor de Van der Ende Group geldt dat ze het bijzonder belangrijk vindt dat de klant absoluut koning is. Omwille van deze reden is het dat de onderneming zich duidelijk richt op een optimale klantgerichte service. Dit betekent in de praktijk dat men te allen tijde voor jou als klant klaar staat. Dit op het gebied van onder meer:

  • Pompenonderhoud;
  • Pompenrevisie;
  • Pompenreparatie;

Is er op een zeker ogenblik sprake van een bepaald probleem of een storing die zeer dringend verholpen dient te worden? Dan is het altijd mogelijk om daarvoor contact op te nemen met de storingsdienst waar de Van der Ende Group over beschikt. Voor deze dienst geldt dan ook dat ze niet alleen 7 dagen op 7, maar bovendien ook 24 uur op 24 bereikbaar is.